X

A21 Madrid Fusion -tapahtumassa 2-4.2.2015

A21 kutsuttiin maailman tärkeimpänä pidettyyn gastronomiatapahtumaan esittelemään konseptiaan ja demoamaan työtään. Tapahtuman ohessa järjestettiin Dinner with Stars -illallistapahtuma, johon laadittiin erityinen pohjoismaista luontoa ja Suomea esittelevä neljä vuodenaikaa -menu.

Lue lisää Madrid Fusionista ja tapahtumista täältä

6.2.2015

A21 Dining esittäytyi maailman keittiöalan huipuille Madridissa 2-4.2.2015

Helsinkiläisravintola A21 Dining kutsuttiin Madrid Fusión - International Gastronomic Summit - tapahtumaan esittelemään konseptiaan sekä puhumaan cocktailien ja ruoan yhdistämisestä. Madrid Fusión on alansa arvostetuin tapahtuma, ja se kerää yhteen kansainvälisesti arvostettuja keittiöalan huippuja ympäri maailman. Madrid Fusiónissa ovat esiintyneet esimerkiksi: Ferran Andria, Juan Arzak, Paul Bocuse, Heston Blumenthal, Alain Ducasse, Joël Robuchon ja monet muut.

A21 Diningin demonstraatio nähtiin keskiviikkona 4.2. klo 12.10 - 12.40, jolloin A21 esiintyi teemalla Flavour Journeys - pohjoisen makumaisemat. Konseptin esittelyn lisäksi presentaatioon kuului myös demona yhden annoksen valmistaminen.

A21 Dining sai myös kunnian myös järjestää Dinner With The Stars -nimellä kulkevan pop up - illallisen Madridilaisessa viiden tähden Urban-hotellissa tiistaina 3.2.2015. Illallista varten laadittiin erityinen 4 Seasons of the North -menu, joka esittelee pohjoisen eri sesongit ja niihin liittyvien raaka-aineiden kautta sesonkien makumaailmat. Erikoisillalliselle mahtui 50 osallistujaa ja se toteutettiin yhdessä hotellin ja Madrid Fusionin kanssa. Onnistunut illallinen keräsi kehuja, jopa niin että A21 tiimi sai jakaa nimikirjoituksia illallisen päätteeksi.

Huomionarvoista oli, että juomakulttuuri oli tapahtuman puhutuimpia ilmiöitä. Esimerkiksi Madridin ja Espanjan uusin huippuravintola, 3 Michelin tähden Diverxo ilmoitti gastronomian fokuksen siirtyvän juomien kehittämiseen, ruoan ja juomien yhdistämiseen ja cocktailien roolin vahvistumiseen. 


Tutustu tarkemmin:

Lisätiedot:
Timo Siitonen
timo@a21.fi
+358 45 6387 500 www.a21.fi

Mikä Madid Fusión?

Madrid Fusin esittelee maailmankuuluja keittiömestareita ja demonstraatioita alan uusista ja mullistavista konsepteista ja tekniikoista. Tapahtuma tarjoaa osallistujilleen mahdollisuuden osallistua myös ajankohtaisiin keskusteluihin ja verkostoitua muiden alan huippujen kanssa. Madrid Fusión - International Gastronomic Summit on nimetty maailman tärkeimmäksi gastronomian alan tapahtumaksi.

Lisätietoa tapahtumasta: www.madridfusion.net